Այսօր մենք գնացել են Արևմտյան դպրոց և երեխաներին պատմել ենք ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել պանիր։
Պանիր պատրաստելու համար մեզ պետք է 1 գրամանոց <Պեպսին>, մեկ գրամանոց պեպսինը համապատասխանում է 100լ կաթի համար, բայց մեր կաթի քանակը 3 լիտր է
դրա համար մենք այդ պեպսինից շատ քիչ ենք ավելացնում։
Լցնելուց հետո լավ խառնում և քամում ենք։
Սրբիչով ծածկում ենք, քամած կատը և թողնում ենք տաք պայմաններում։ Տաք պայմաններում գտնվելու ժամանակ քամած կաթը պետք է լինի ծանրության տակ։
մի քանի օր անցնելուց հետո ադյ կաթը կվերլուծվի պանրի։
Оставьте комментарий