Այսօրվա Արևմտյան դպրոց գնալու պատում

Այսօր մենք գնացել են Արևմտյան դպրոց և երեխաներին պատմել ենք ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել պանիր։

Պանիր պատրաստելու համար մեզ պետք է 1 գրամանոց <Պեպսին>, մեկ գրամանոց պեպսինը համապատասխանում է 100լ կաթի համար, բայց մեր կաթի քանակը 3 լիտր է
դրա համար մենք այդ պեպսինից շատ քիչ ենք ավելացնում։
Լցնելուց հետո լավ խառնում և քամում ենք։

Սրբիչով ծածկում ենք, քամած կատը և թողնում ենք տաք պայմաններում։ Տաք պայմաններում գտնվելու ժամանակ քամած կաթը պետք է լինի ծանրության տակ։
մի քանի օր անցնելուց հետո ադյ կաթը կվերլուծվի պանրի։

Оставьте комментарий

Веб-сайт создан на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы